ÄR DU BOTKYRKAS MODIGASTE FÖRÄNDRARE?
29 November, 2015
Show all

The Good Talents utvecklas med stormsteg och vi lanserar nu ett helt nytt sätt för företag att ta socialt ansvar och öka sitt medarbetarengagemang.

Vårt nya program bygger på att skapa en ännu större samverkan mellan offentlig, privat och ideell sektor. Målet är att låta unga talanger och företagare utvecklas tillsammans i att arbeta med ledarskap och kreativitet. Företagarna blir bättre på sitt innovationsarbete och lär sig samtidigt mer om hur man kan arbeta med hållbarhet i praktiken genom lokalt engagemang.

Vi letar just nu efter nya samarbetspartners som aktivt vill jobba inom dessa områden med oss:

Vi letar just nu efter nya samarbetspartners som aktivt vill jobba inom dessa områden med oss:

  • Mångfald – Skapa jämnare representation inom sin organisation.
  • Innovationsmiljöer – Skapa miljöer som höjer innovationsgraden bland medarbetare och arbeta med metoder för att ta vara på olikheter.
  • Employer branding och varumärkesbyggande – Ge sina medarbetare möjlighet att skapa förändring genom företaget och vara en del av något större.

ÄR DU OCH DITT FÖRETAG DEM VI LETAR EFTER?

Vill du att ditt företag ska vara med och skapa förändring och vill veta mer om hur? Kom på vår engagemangsfrukost där du kommer få en unik inblick i allt nytt som händer i The Good Talents.

Under träffen berättar vi mer om vårt nya initiativ och våra deltagare delar med sig av sina upplevelser och sin personliga utveckling genom ledarskapsprogrammet. Du får möjlighet att både lyssna på de unga talangerna och tillsammans med dem testa metoder och verktyg som ingår i programmet.

Ta del av de metoder och strategier som framgångsrikt stöttar unga att ta makten över sitt liv och sin framtid. Lär dig hur samma metoder och strategier kan inspirera din organisation att ta era interna utvecklingsprocesser till nästa nivå.

Plats: Kungliga Myntkabinetten

Datum & Tid: 26 november kl 07.30-9.30

Anmäla dig och ditt företag här: http://engagemangsfrukost.confetti.events

Sprid gärna detta inlägg till någon du tycker ska vara med och skapa förändring.

img_0122

”Jag har precis fått anställning på Naturskyddsföreningen som jag kom i kontakt med tack vare The Good Talents. Jag hade aldrig fått detta jobbet om jag inte hade gått The Good Talents och ville bara ringa och säga tack”
– Nicole Ericsson, deltagare 2014

“The empowerment of youth is really important. We are so often taught that governments and systems need to do something for us, but here you see that YOU can make a difference.”
– Fernanda Torre, mentor 2014, Innovation Specialist – Stora Enso

 

För mer info och frågor kontakta oss:

Sandra Kinnaman Nordström Program Director

sandra@thegoodtribe.com, +46 707-93 66 99

Gayathri Rathinavelu CEO and founder The Good Tribe

gayathri@thegoodtribe.com +46 70 764 05 14