VI SÖKER PRAKTIKANT INOM PROJEKTLEDNING

BLI VÅR PRAKTIKANT
9 March, 2017
VI SÖKER PRAKTIKANT INOM KOMMUNIKATION
4 May, 2017

VI SÖKER EN PROJEKTLEDNINGSPRAKTIKANT SOM BRINNER FÖR SOCIAL HÅLLBARHET, INTEGRATION OCH PERSONLIG UTVECKLING

Vi letar efter en person som är engagerad, ansvarsfull och initiativtagande. Du är dessutom nyfiken på att lära dig nya saker, öppensinnad och van vid att arbeta självständigt. Låter det som du? Kul, då kanske det är dig vi letar efter!

The Good Talents är en social startup som arbetar med att identifiera och synliggöra unga talanger som vanligtvis inte synliggörs.Vi vill bredda bilden av vem som ses som en talang och var svenska organisationer och företag kan leta efter nya talanger att rekrytera, för att bidra till en ökad mångfald. Vårt mål är att alla unga ska ha samma möjlighet att lyckas, oberoende av var de är uppvuxna.

The Good Talents Botkyrka bedriver ett ledarskaps- och samhällsentreprenörsprogram för unga i Botkyrka mellan 15-25 år. Under det ettåriga programmet får deltagarna utveckla sitt personliga ledarskap samtidigt som de utvecklar projekt- och affärsidéer som löser lokala utmaningar. Som praktikant hos oss kommer du få en inblick i hur ett socialt företag bedrivs genom att vara med i vår dagliga verksamhet i The Good Talents Botkyrka.

DU KOMMER ATT ARBETA MED:

The Good Talents Botkyrkas program pågår från september till maj. Under hösten håller vi fyra helgträffar och en 48-timmarstävling. Ditt huvudfokus kommer vara att stötta de två projektledarna med förberedelser och genomförande av träffarna och tävlingen. Du kommer också att vara med i utvecklingen av vårt alumninätverk. Dessutom kommer du, utifrån dina egna intressen, kunna få en inblick i och bidra till andra delar av organisationens arbete.

VI BLIR EXTRA GLADA OM DU HAR NÅGOT AV FÖLJANDE:

  • Erfarenhet av projektledning och koordinering.
  • Intresse för att arbeta med ungdomar.
  • Intresse för att arbeta med hållbarhetsfrågor och socialt entreprenörskap.

VI ERBJUDER:

  • Ett spännande nätverk och ett innovativt sammanhang att utvecklas i.
  • En varierad praktik med möjlighet att ta mycket eget ansvar.
  • En kreativ arbetsplats där dina tankar och åsikter får ta stor plats.

PRAKTISKT

När: September till december, 50-100% (kortare och längre tid också möjligt).
Var: På co-workingspacet The Castle i Gamla stan och Subtopia i Alby.
Hur: Arbetsupplägg tas fram gemensamt. Praktiken är obetald.
Ansökan: Ansökan med CV och referenser skickas till emilia(a)thegoodtalents.com Skriv i mailet vad du tror att du kan tillföra vårt team och vad du vill lära dig under praktiken.

Ansökningar mottages löpande.

Vi söker också en kommunikationspraktikant. Låter det mer intressant? Läs då här!

MER OM OSS

Du får gärna läsa mer om vårt arbete och påverkan i vår senaste Social Impact Report.

KONTAKT

Emilia Wiik, projektledare The Good Talents Botkyrka
emilia(a)thegoodtalents.com, 0706-45 03 54

SE EMILIA BERÄTTA OM SIN TID SOM PRAKTIKANT