BLI THE GOOD TALENTS NYA KOMMUNIKATÖR
2 March, 2017
THE GOOD TALENTS BOTKYRKA SÖKER PROJEKTLEDARE
14 May, 2017
Show all

Vi söker en driven affärsutvecklare med fundraising- och ekonomiansvar.

The Good Talents är en social startup som arbetar med att identifiera och synliggöra unga talanger som tenderar att bli förbisedda. Vi vill bredda bilden av vem som ses som en talang och var svenska organisationer och företag kan leta efter nya talanger att rekrytera – för att bidra till ökad mångfald och för att möjliggöra att all den kompetens och ambition som finns bland unga får möjlighet att blomma ut. Vårt mål är att alla unga ska ha samma möjligheter att lyckas, oberoende av var de är uppvuxna.

Vi driver ledarskaps- och samhällsentreprenörsprogram för unga talanger och skapar banbrytande möten mellan unga talanger och ledare inom näringsliv, civilsamhälle och offentlig sektor.

Nu letar vi efter en person som vill arbeta såväl strategiskt med affärsutveckling och fundraising som med den dagliga ekonomiska styrningen och uppföljningen av verksamhetens budget och budgetmål. Du kommer att arbeta nära vår VD och ingå i ett dynamiskt och passionerat team av process- och projektledare.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta med den långsiktiga ekonomiska hållbarheten i organisationen. Bland uppgifterna ingår:

 • Affärsutveckling & paketering
 • Fundraising och partnerskap
 • Övergripande budgetansvar och uppföljning
 • Skriva projektansökningar

Dina viktigaste egenskaper:

 • Du är en fena på att strukturera upp och organisera ditt egna och organisationens arbete
 • Mål och lösningsinriktad
 • Entreprenöriell
 • Driven och självgående
 • Brinner för mångfaldsfrågor och att stötta unga att nå sin potential

Kompetenser & erfarenhet

 • Du har erfarenhet av budgetplanering, målstyrning och uppföljning.
 • Du har erfarenhet av att arbeta i excel och kan enkelt sätta dig in i organisationens och de olika projektens budgetarbete.
 • Du har egen livserfarenhet av att växa upp i ett område med begränsade möjligheter, eller har erfarenhet av att arbeta med mångfalds, jämlikhets- och inkluderingsarbete.

Meriterande

 • Har ett upparbetat nätverk inom kommun- och/eller näringsliv
 • Har erfarenhet av att processleda/utbilda

Vi ser gärna att du har ett intresse av att arbeta nära våra befintliga kunder och partners och att du har ett entreprenöriellt förhållningssätt.

Vi erbjuder:

Vi är ett positivt och engagerat gäng som arbetar mycket med vår interna ledarskaps- och medarbetarutveckling. Vi är starkt värderingsdrivna där medarbetarnas välmående och den större samhällsförändringen är vår främsta kompass. Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas som individ och dina tankar och idéer får ta stor plats. Vi är mycket anpassningsbara efter dina individuella behov, och månar om att våra medarbetare känner att de får utforska och utveckla sin potential.

Delägarskap

Då vi är en startup i en expansionsfas, finns det potential att snabbt kunna utveckla tjänsten, uppgifter samt omfattning. Efter en period kan vi även erbjuda delägarskap i vårt SVB (aktiebolag med särskild vinstbegränsning). Initialt går du in och arbetar 75%-90% men det finns stora möjligheter att utveckla omfattningen av tjänsten.

Vi söker därför en person som tror på mål och vision för organisationen, och vill vara delaktig i att lyfta både omsättning och outreach av vår verksamhet.

Du kan läsa mer om vårt arbete och vår påverkan i vår senaste Social Impact Report här: https://issuu.com/thegoodtalents/docs/the_good_talents_social_impact_repo

Praktiskt:

Start:

Omgående – 31 december 2017 inledningsvis

Arbetsplats:

På co-working spacet The Castle i Gamla Stan samt på Subtopia i Alby.

Skicka ditt CV och personliga brev till: sandra@thegoodtalents.com och berätta varför du tror att du skulle passa för den här tjänsten.

Vi ser fram emot att höra från dig!

// Gayathri & Sandra

Grundare av The Good Talents