VI SÖKER EN DRIVEN AFFÄRSUTVECKLARE
10 May, 2017
The Good Talents Bromölla
DE UNGA I PILOTPROJEKTET I BROMÖLLA GJORDE INTRYCK
13 June, 2017
Show all

Vi rekryterar nu en driven och engagerad projektledare som brinner för att stötta unga att nå sin fulla potential!

Vi letar efter en lokalt förankrad projektledare i Botkyrka med ansvar för rekrytering, löpande kontakt med ungdomar och praktisk koordinering inför och under våra utbildningstillfällen. Du kommer att arbeta nära en annan projektledare med projektledningen av våra energifyllda helgträffar, 48-timmarstävling samt mentorsprogram.

The Good Talents är en social startup som arbetar med att identifiera och synliggöra unga talanger som vanligtvis inte synliggörs. Vi vill bredda bilden av vem som ses som en talang och var svenska organisationer och företag kan leta efter nya talanger att rekrytera, för att bidra till ökad mångfald och för att möjliggöra att all den kompetens och ambition som finns bland unga får möjlighet att blomma ut. Vårt mål är att alla unga ska ha samma möjligheter att lyckas, oberoende av var de är uppvuxna.

The Good Talents Botkyrka bedriver ett ledarskaps- och samhällsentreprenörsprogram för unga i Botkyrka mellan 15-25 år. Under det ettåriga programmet får deltagarna utveckla sitt personliga ledarskap samtidigt som de utvecklar projekt- och affärsidéer som löser lokala utmaningar.

Arbetsuppgifter

 • Huvudansvar för rekrytering Du kommer att ansvara för att hitta nya deltagare till programmet; ungdomar mellan 15-25 år från Botkyrkas alla kommundelar. Detta innebär att vara ute i skolor och hålla i workshops, samt att arbeta uppsökande på mötesplatser och andra verksamheter där unga i målgruppen befinner sig och koordinera våra ambassadörer som varit deltagare tidigare år.
 • Projektledning av helgträffar och 48-timmarstävling Praktiska förberedelser och koordinering av lokal, mat, externa föreläsare, samt löpande kontakt med ungdomarna som deltar i programmet. Du rapporterar några gånger per år till vår styrgrupp i Botkyrka kommun. 
 • Processledningsstöd under helgträffar och 48-timmarstävling Du kommer att stötta upp två andra huvudprocessledare i vårt ettåriga utbildningsprogram i Botkyrka. 
 • Skolsamarbeten
  Du underhåller och vidareutvecklar kontakten med några av de skolor vi samarbetar med i Botkyrka kommun.

Dina viktigaste egenskaper:

 • Du har lätt att ta kontakt med och knyta relationer till ungdomar
 • Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt, dvs: du vågar gå utanför din komfortzon, du tar initiativ, vill testa nya saker och har förmågan att engagera andra
 • Lösningsfokuserad
 • Intresse av socialt entreprenörskap
 • Intresse av ledarskap
 • Du vill utvecklas själv som ledare
 • Ansvarstagande

Kompetenser

 • Du har god kännedom om Botkyrka som plats, och är antingen uppvuxen, eller har bott i Botkyrka
 • Du har erfarenhet och intresse för projektledning
 • Du är en team player som är intresserad av att kommunicera och inkludera andra i dina arbetsuppgifter

Meriterande

 • Ett personligt kontaktnät i Botkyrka
 • Du har erfarenhet av att leda grupper och processer

Vi erbjuder:

Vi är ett positivt och engagerat gäng som arbetar mycket med vår interna ledarskaps- och medarbetarutveckling. Vi är starkt värderingsdrivna där medarbetarnas välmående och den större samhällsförändringen är vår främsta kompass. Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas som individ och dina tankar och idéer får ta stor plats. Vi är mycket anpassningsbara efter dina individuella behov, och månar om att våra medarbetare känner att de får utforska och utveckla sin potential. Du kommer även att få en processledarutbildning där du lär dig The Good Talents metoder och förhållningssätt.

Praktiskt:

Tjänsten är 75% av en heltid, inledningsvis tidsbegränsad med start mellan nu och augusti fram till den 31 december 2017. För rätt person finns möjlighet att utöka tjänsten och omfattningen längre fram.

Arbetsplats:

På co-working spacet The Castle i Gamla Stan samt på Subtopia i Alby.

Skicka ditt CV och personliga brev till: sandra@thegoodtalents.com och berätta varför du tror att du skulle passa för den här tjänsten.

Mer om oss:

Du får gärna läsa mer om vårt arbete och påverkan i vår senaste Social Impact Report:

https://issuu.com/thegoodtalents/docs/the_good_talents_social_impact_repo