WORKSHOP MED NÄRINGSLIV, KOMMUN & UNGDOMAR

The Good Talents grundare Gayathri Rathinavelu och Sandra Kinnman
VI FÖRDJUPAR OSS OCH LANSERAR NYA PROGRAM
9 October, 2017
MÖTE MELLAN UNGDOMAR OCH RÅDGIVARE
21 November, 2017

Cina Gerdin, kommunikationschef på Botkyrkabyggen, var en av alla engagerade personer som mötte upp oss tidigt i måndags morse när vi bjöd på frukost och en unik workshop. Kommun, näringsliv och ungdomar från orten möttes under några timmar och vi såg idéer gro och utvecklas till fullfjädrade koncept.

Cina deltog i en grupp där också Jessica Drugge, näringslivsutvecklare på Botkyrka kommun, och finaste Fatou Camara och Ilona Melki också deltog.

– Det är en energikick att träffa de engagerade ungdomarna i The Good Talents. Jag är jättenöjd med workshopen. Ungdomarna gav många nya infallsvinklar och kloka synpunkter. Jag känner hopp, engagemang och framtidstro och jag brukar säga att det är en av de absolut roligaste sakerna i mitt jobb, att få träffa just ungdomarna. De är oerhört kloka och driftiga, säger Cina.

Just den här gruppen arbetade med frågan ”På vilket sätt kan vi tillsammans utveckla nytänkande samarbeten mellan Botkyrkabyggen och unga talanger” och tog utifrån detta fram en idé till en snapchat-kampanj för att stärka ungdomars engagemang i lokalsamhället. Namnet på kampanjen blev ”Piffa ditt område”. Och vem vet, kampanjen kanske blir verklighet någon gång i framtiden? Håll utkik!

Vill du veta mer om våra workshops? Kontakta sandra@thegoodtalents.com.