SÖKES: TIMANSTÄLLD KOMMUNIKATÖR TILL SOCIALA MEDIER

SÖKES: ENGAGERAD PROJEKTLEDARE
17 October, 2018
SÖKES: KOMMUNIKATÖR SOM VILL GÖRA SKILLNAD
10 April, 2019

Vi söker en timanställd kommunikatör inom sociala medier.

The Good Talents är en social startup som arbetar med att identifiera och synliggöra unga talanger som vanligtvis inte synliggörs. Vi vill bredda bilden av vem som ses som en talang. Vårt mål är att alla unga ska ha samma möjligheter att lyckas, oberoende av var de är uppvuxna eller var de har sitt ursprung.

Vi driver program i ledarskap och socialt entreprenörskap, där unga stärker sin självkänsla och sitt självförtroende, får möjlighet att utforska sin fulla potential och får tillgång till att bredda sina yrkesnätverk. I programmen skapar deltagarna egna projekt- och affärsidéer som löser lokala utmaningar, och får utforska sitt ledarskap genom övning. Våra utbildningar utgår ifrån en upplevelsebaserad pedagogik. Det innebär att deltagarna först får vara med om en upplevelse, sedan extrahera kunskap ur upplevelsen för att ta med sig lärdomar som kan implementeras i arbete.

Om tjänsten

Under hösten driver vi ett program i Botkyrka, och till det söker vi en student som kan jobba 20-25 timmar i månaden. Arbetsuppgifterna innefattar att delta på utbildningsträffar som hålls framför allt i Alby under vissa lördagar och dokumentera det som händer, för att sedan skriva inlägg om det till Instagram, Facebook och Linkedin. Du kommer också få skapa en kommunikationsplan inför och delta på vår stora idétävling som vi håller i Alby 1-2 december. Vi har en contentstrategi framtagen av en byrå att använda som underlag.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang och vill se ungdomar växa, utvecklas och få inflytande. Du behöver kunna skriva engagerande texter för olika målgrupper. Då vi är ett litet team vill vi att du tar stort ansvar för dina uppgifter och kan jobba självständigt.

Praktiskt

Tjänsten är en timanställning på ca 20-25 timmar i månaden, med start omgående. Tjänsten är tidsbegränsad till 14 december 2018, med möjlighet till förlängning för rätt person. Arbetsplatsen kommer framför allt att vara på Subtopia i Alby och på vårt kontor i Gamla stan. Du kommer också ha möjlighet att jobba hemifrån vid behov.

Ansökan

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering, vilket innebär att du får fylla i ett kort frågeformulär som relaterar till tjänstens arbetsuppgifter. Du hittar det här. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta tf verksamhetschef Emilia Wiik på emilia@thegoodtalents.com. Läs mer om oss på vår hemsida, Facebook och Instagram.