NYTT PARTNERSKAP MED BOTKYRKABYGGEN OCH BOTKYRKA KOMMUN
12 June, 2020
SÖKES: PROJEKTLEDARE
7 July, 2020

TJÄNSTEN ÄR NU TILLSATT.

The Good Talents är en organisation som arbetar med att stärka, synliggöra och lyfta unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda, genom program i ledarskap och socialt entreprenörskap. Vi söker nu en engagerad talangkoordinator och utbildare som brinner för att se unga utvecklas och skapa förändring. 

Vad innebär det att vara talangkoordinator och utbildare hos oss?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och vill jobba med att lyfta och synliggöra unga och deras potential. Rollen består av två olika delar. 

Som talangkoordinator kommer du att utveckla och bygga upp innehållet i The Good Talents talangnätverk, nätverket för alla unga som gått något av The Good Talents program. Syftet med talangnätverket är att ge möjlighet till fler unga att fortsätta engagera sig i The Good Talents, lära sig nya saker, utvecklas och förverkliga egna idéer. 

Den andra delen av rollen är som utbildare, och handlar om att leda träffar och workshops för nya deltagare i The Good Talents ledarskapsprogram i Botkyrka, tillsammans med vår huvudansvariga utbildare. 

I tjänsten ingår att:

 • Utveckla och koordinera The Good Talents talangnätverk. Det innebär att bygga relation till unga i nätverket, förstå vilka behov och intressen som finns, och tillsammans med The Good Talents team och unga ur nätverket utveckla nya aktiviteter och sätt att engagera sig. 
 • Stötta talanger i nätverket att driva och organisera egna aktiviteter och projekt. En viktig del av talangnätverket handlar om att ge fler unga i nätverket möjligheten att själva förverkliga idéer och skapa aktiviteter inom The Good Talents, och din roll kommer vara att koordinera och stötta det arbetet. 
 • Planera och leda träffar, workshops och vår stora idétävling i ledarskapsprogrammet i Botkyrka. Detta kommer du göra tillsammans med vår ansvariga utbildare, totalt under cirka åtta helgdagar under hösten. 
 • Hålla workshops på fritidsgårdar och skolor. För att nå ut till fler unga i Botkyrka med våra metoder och workshops, och för att få fler unga att känna till The Good Talents, kommer du hålla workshops på skolor och fritidsgårdar. 

Passar du för tjänsten? Vi söker dig som: 

 • Är en relationsbyggare. Din roll handlar om att aktivera och engagera en stor del av The Good Talents nätverk av unga, och det är därför viktigt att du tycker om att nätverka och har lätt för att bygga relation till andra människor. 
 • Vill vara en förebild och lyfta unga. Eftersom din roll handlar om att engagera stora delar av vårt talangnätverk, och du som utbildare kommer vara nya deltagares första kontakt med The Good Talents, är det viktigt att du vill vara en positiv förebild för unga. Du ser potentialen i andra och vill stötta andra till att lära sig nya saker, utvecklas, våga utmana sig själva och ta egna initiativ. 
 • Tar stort ansvar över dina uppgifter och får saker att hända. Du kommer ha en mycket viktig roll i vårt team och behöver ta stort ansvar över att planera och genomföra dina uppgifter. Du är bra på att säga till om du behöver hjälp och vara tydlig med dina behov. Du är också handlingskraftig och ser till att få saker att hända. 
 • Är kreativ och tycker om att lösa utmaningar. Om något oväntat händer på vägen är du beredd att planera om och komma på en kreativ lösning för att rädda situationen. 

Det är meriterande om du:

 • Har gått något av The Good Talents program 
 • Är uppvuxen i eller har ett nätverk i norra Botkyrka

Vad vi erbjuder

The Good Talents är en organisation som ständigt utvecklas och där det hela tiden händer nya, spännande saker. Vi är ett litet team där allas åsikter är viktiga, och du kommer få vara med och påverka verksamheten och organisationens utveckling. I och med att rollen som talangkoordinator är helt ny får du också stor möjlighet att påverka din egen roll. Hos oss har du stor möjlighet att utvecklas som individ, och utforska och utveckla din potential. Vi är starkt värderingsdrivna, och medarbetarnas välmående och den större samhällsförändringen är vår främsta kompass. 

Praktisk information

 • Tjänsten är en projektanställning med från augusti 2020 till och med 15 juni 2021, med god möjlighet till förlängning.
 • Omfattning för tjänsten är 75%. Det finns möjlighet att tjänsten kan utökas till 100% längre fram. 
 • Du kommer att arbeta från vårt kontor i Fittja. 
 • Arbetstiden är vanligtvis kontorstider på vardagar, med undantag för vissa helger och kvällar då träffar i ledarskapsprogrammet och talangnätverket sker. 

Vill du ha en viktig roll, där du lyfter, synliggör och stärker unga i Botkyrka? Skicka in din ansökan idag genom att svara på detta ansökningsformulär senast 29 juni. För frågor om tjänsten, kontakta Emilia Wiik på emilia@thegoodtalents.com eller 0706-45 03 54.

Om The Good Talents

The Good Talents är en organisation som arbetar med att identifiera och synliggöra unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda. Vårt mål är att alla unga ska ha samma möjligheter att lyckas, oberoende av var de är uppvuxna eller har sitt ursprung.

Vi driver program i ledarskap och socialt entreprenörskap, där unga stärker sin självkänsla och sitt självförtroende, får möjlighet att utforska sin fulla potential och får tillgång till att bredda sina yrkesnätverk. I programmen skapar deltagarna egna projekt- och affärsidéer som löser lokala utmaningar, och får utforska sitt ledarskap genom övning.

Utöver dessa program har vi även ett talangnätverk för de unga som deltagit i något av våra program sedan starten, där de får möjlighet att vidareutbildas inom våra metoder, fortsätta sin personlig utveckling och delta på nätverksträffar.