SÖKES: TALANGKOORDINATOR OCH UTBILDARE
16 June, 2020

The Good Talents är en organisation som arbetar med att stärka, synliggöra och lyfta unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda, genom program i ledarskap och socialt entreprenörskap. Vi söker nu en projektledare som älskar ordning och reda och brinner för att arbeta med ungdomar och se dem utvecklas. 

Vad innebär det att vara projektledare hos oss? 

Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad och vill jobba med att synliggöra unga och deras potential.

Som projektledare kommer du framförallt att ansvara för de praktiska delarna av The Good Talents programverksamhet, i ett nära samarbete med processledare och programansvarig. Du kommer i din roll att vara med och ansvara för att förbereda de praktiska delarna av våra program, samt stötta teamet och deltagarna under programträffarna och delta i utvärderingar. Du kommer ha kontakt med samarbetspartners, timpersonal och konsulter i samband med våra program och kommunicera om programträffarna. I rollen ingår även att ha nära kontakt med ungdomarna som deltar i våra program, samt vissa administrativa uppgifter.

I tjänsten ingår att: 

 • Projektleda The Good Talents program och träffar. Det innebär att planera och genomföra praktiska förberedelser av The Good Talents olika aktiviteter och träffar, såsom att ordna med material, lokal och förtäring. Här ingår framförallt träffar inom programmen, men även andra aktiviteter som är kopplade till verksamheten.
 • Vara kontaktperson för programmets deltagare och en stöttande ledare. Du kommer ha löpande kontakt med ungdomarna som går våra program och ge dem den information de behöver inför träffarna under programmets gång. Du kommer även vara på plats under programträffarna och stötta deltagarna i deras utveckling.
 • Kommunicera med externa som deltar i programmen. Vid flera tillfällen i programmen bjuder vi in rådgivare, konsulter och politiker att delta på olika sätt och det är du i rollen som projektledare som ser till att de får den information de behöver, inför och efter träffar.
 • Assistera med administration rörande lokal och kansli. Du kommer att assistera programansvarig med vissa administrativa uppgifter, såsom inköp av kontorsmaterial.

Passar du för tjänsten? Vi söker dig som: 

 • Tar stort ansvar över dina uppgifter och får saker att hända. Du kommer ha en viktig roll i vårt team, och behöver därför ta stort ansvar över att planera och genomföra dina uppgifter. Du är bra på att säga till om du behöver hjälp och ser till att få saker att hända.
 • Älskar ordning och reda. Din roll innefattar att jobba med flera uppgifter i olika projekt samtidigt, vilket innebär att du behöver koordinera din egen tid, göra prioriteringar och skifta fokus när det behövs.
 • Är en social teamspelare. För att våra program och uppdrag ska genomföras med hög kvalitet är det viktigt att alla i teamet är samarbetsvilliga, kommunicerar tydligt med varandra och tar gemensamt ansvar för att nå syfte och mål.
 • Drivs av att jobba för viktig samhällsförändring. Det övergripande syftet med vår verksamhet är att få ungdomar att ta makt och ägarskap över sina liv och sina idéer. Du kommer att vara en betydelsefull länk till de ungdomar som går våra program och det är därför viktigt att du vill utveckla en relation till dem och bidra till deras utveckling.

Det är meriterande om du: 

 • Har gått något av The Good Talents program
 • Har körkort

Vad vi erbjuder

The Good Talents är en organisation som ständigt utvecklas och där det hela tiden händer nya, spännande saker. Vi är ett litet team där allas åsikter är viktiga, och du kommer få vara med och påverka verksamheten och organisationens utveckling. Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas som individ, och utforska och utveckla din potential. Vi är starkt värderingsdrivna, och medarbetarnas välmående och den större samhällsförändringen är vår främsta kompass.

Praktisk information

 • Vi är flexibla med startdatum, men hoppas att du kan börja jobba runt den 1 september.
 • Omfattning för tjänsten är upp till 50%.
 • Du kommer att arbeta från vårt kontor i Fittja.
 • Arbetstiden är framförallt lagd på kontorstid på vardagar, men du ska även ha möjlighet att delta under de helger eller kvällar då vi har träffar eller aktiviteter.

Vill du ha en viktig roll, där du lyfter, synliggör och stärker unga i Botkyrka? Skicka in din ansökan idag genom att svara på detta ansökningsformulär och skicka ditt CV till emilia@thegoodtalents.com. Vi är tillbaka från semestern 6 augusti och kommer återkoppla till er som ansökt då.

Om The Good Talents

The Good Talents är en organisation som arbetar med att identifiera och synliggöra unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda. Vårt mål är att alla unga ska ha samma möjligheter att lyckas, oberoende av var de är uppvuxna eller har sitt ursprung.

Vi driver program i ledarskap och socialt entreprenörskap, där unga stärker sin självkänsla och sitt självförtroende, får möjlighet att utforska sin fulla potential och får tillgång till att bredda sina yrkesnätverk. I programmen skapar deltagarna egna projekt- och affärsidéer som löser lokala utmaningar, och får utforska sitt ledarskap genom övning.

Utöver dessa program har vi även ett talangnätverk för de unga som deltagit i något av våra program sedan starten, där de får möjlighet att vidareutbildas inom våra metoder, fortsätta sin personlig utveckling och delta på nätverksträffar.