The Good Talents söker ny verksamhetschef

SÖKES: TALANGKOORDINATOR OCH UTBILDARE
16 June, 2020
DEN STORA IDÉTÄVLINGEN
3 February, 2021

The Good Talents har sedan 2012 arbetat för att stärka, synliggöra och lyfta unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda, genom innovativa program i ledarskap och socialt entreprenörskap. Programmen riktar sig till unga i åldern 15-25 år och vi verkar idag främst i norra Botkyrka. Vi söker nu en ny verksamhetschef som vill driva och vidareutveckla The Good Talents verksamhet, för att göra mer skillnad för fler unga.

Vi söker dig som brinner för att utmana ojämlika strukturer och vill arbeta för att stärka och synliggöra unga som vanligtvis inte synliggörs. Du är en inkluderande och ödmjuk ledare som trivs med att jobba i en platt organisation, där allas röst har ett stort värde. Du är entreprenöriell och tycker om att vara kreativ, göra saker på nytänkande sätt och att utmana normer. Eftersom vi är en liten organisation är det viktigt att du är beredd att kavla upp ärmarna för att få saker att hända, samtidigt som du har förmågan att vara visionär och strategisk.

Som verksamhetschef på The Good Talents är du direkt underställd vår styrelse och har det övergripande ansvaret för att driva den dagliga verksamheten och organisationens utveckling framåt. Organisationen består idag av sju medarbetare, varav fyra är unga som tidigare deltagit i verksamheten och idag arbetar deltid vid sidan av studier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Driva The Good Talents verksamhet framåt
  Du är ytterst ansvarig för verksamheten och dess utveckling framåt. Du bidrar till att forma riktningen och strategin för verksamheten, och ansvarar för att följa upp strategin, mål, verksamhetsplan och ekonomi.
 • Trygga och stärka The Good Talents finansiering
  Du ansvarar för finansiering av verksamheten, vilket innebär att utveckla organisationens finansieringsmodell och bygga fler, långsiktiga partnerskap med både företag och kommuner, samt ansvara för finansiering från stiftelser/fonder.
 • Representera The Good Talents utåt och bygga starka relationer
  Du är organisationens ansikte utåt och representerar oss i offentliga sammanhang, tillsammans med unga från verksamheten. Du bygger strategiska relationer till relevanta aktörer från civilsamhället, offentlig sektor, näringsliv och kommun, samt deltar i panelsamtal, mediala sammanhang och dylikt.
 • Arbetsgivar- och arbetsmiljöansvar för The Good Talents anställda personal
  Du har arbetsgivar- och arbetsmiljöansvar för alla medarbetare i organisationen. Du och den operativa chefen delar på ansvaret för arbetsledning i det dagliga arbetet.

För att passa för tjänsten ska du:

 • Ha erfarenhet av personal- och resultatansvar.
 • Ha erfarenhet av att utveckla, paketera, prissätta, sälja och avtala om olika typer av samarbeten och tjänster.
 • Ha djup förståelse för vår målgrupps förutsättningar, utmaningar och behov.
 • Tycka om att nätverka och bygga relationer till både unga, partnerorganisationer och andra relevanta aktörer.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att uttala dig i publika sammanhang, såsom föreläsningar, panelsamtal och i media.
 • Erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet på ett flexibelt och kreativt sätt med små ekonomiska resurser.
 • Ett befintligt nätverk till beslutsfattare inom antingen näringsliv, offentlig sektor eller civilsamhället.

Känner du att du är rätt för jobbet även om du inte uppfyller alla kriterier ovan, ska du självklart söka ändå. Det allra viktigaste är att du brinner för det vi gör, delar våra värderingar och har rätt inställning.

Praktisk information

Du kommer arbeta från vårt kontor i Fittja, med möjlighet till visst distansarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Start för tjänsten är omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Rekryteringen görs tillsammans med Miljonbemanning, för frågor eller ansökan klicka här.