The Good Talents är en organisation som identifierar, stärker och lyfter unga talanger vars kapacitet och resurser ännu inte har synliggjorts. Vi driver program i ledarskap och socialt entreprenörskap för unga i Botkyrka. Vi söker nu en engagerad workshopledare som vill ansvara för att genomföra vårt största program Botkyrka Talents. 

Vad innebär det att vara workshopledare i Botkyrka Talents?

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och vill jobba med att lyfta och synliggöra unga och deras potential.

I rollen som workshopledare i Botkyrka Talents är du ansvarig för genomförandet av programmet och leder träffar och workshops för programmets deltagare, tillsammans med ytterligare en ledare i teamet.

I tjänsten ingår att:

 • Leda ett rekryteringsteam inför programmets uppstart. Du koordinerar teamet och är ute på skolor och håller i workshops, träffar folk i Botkyrka och använder ditt eget nätverk för att nå ut till fler unga och rekrytera dem till programmet. 
 • Förbereda och leda träffar, workshops och den stora idétävlingen.
 • Koordinera ett mindre programteam 
 • Vara i kontakt med och engagera deltagare löpande under programmets gång.
 • Ha kontakt med externa personer i antlutning till programmet (politiker, personer ur näringslivet, coacher och konsulter).

Passar du för tjänsten? Vi söker dig som: 

 • Vill vara en förebild och lyfta unga. Eftersom din roll handlar om att engagera unga i Botkyrka (och du är ofta deltagarnas första kontakt med The Good Talents), är det viktigt att du vill vara en positiv förebild för unga. Du ser potentialen i andra och vill stötta andra till att lära sig nya saker, utvecklas, våga utmana sig själva och ta egna initiativ. 
 • Tar stort ansvar över dina uppgifter och får saker att hända. Du kommer ha en mycket viktig roll i organisationen och behöver ta stort ansvar över att planera och genomföra dina uppgifter. Du är bra på att säga till om du behöver hjälp och att vara tydlig med dina behov. Du är också handlingskraftig och får saker att hända. 
 • Är kreativ och tycker om att lösa utmaningar. Om något oväntat händer på vägen är du beredd att planera om och komma på en kreativ lösning för att lösa situationen. 
 • Är pedagogisk och tycker om att hjälpa andra att lära sig nya saker. Du spelar en stor roll i att stötta unga som testar och utmanar sig själva med nya aktiviteter, du är viktig för att stötta dem i den processen.
 • Gillar att ta kontakt och prata med andra. I din roll ingår att ha regelbunden kontakt med programmets deltagare, och att kontakta externa personer utanför The Good Talents. Det är viktigt att du känner dig bekväm med det.

Det är bra (men inte ett krav) om du:

 • Har gått något av The Good Talents program 
 • Är uppvuxen i eller har ett nätverk i norra Botkyrka
 • Har körkort

Vad vi erbjuder

The Good Talents är en organisation som ständigt utvecklas och där det hela tiden händer nya, spännande saker. Hos oss har du stor möjlighet att utvecklas som individ, och utforska och utveckla din potential. Vi är starkt värderingsdrivna, och medarbetarnas välmående och den större samhällsförändringen är vår främsta kompass. 

Praktisk information

 • Tjänsten är en timanställning från juni 2021 till juni 2022, med möjlighet till förlängning.
 • Tjänstens omfattning fördelas enligt nedan:

Maj: utbildning 3 dagar
Juni: introduktion 2-3 dagar
Augusti – december: ca 50-80 timmar /mån
Januari-maj: ca 20-30 timmar/mån

 • Du bör kunna arbeta under kontorstid på vardagar under 1-2 dagar per vecka (för möten och förberedelser). Programträffarna sker på kvällar och helger. 
 • Du kommer framförallt att arbeta från vår lokal i Fittja.

Skicka in din ansökan idag genom att svara på detta ansökningsformulär senast 29 april. För frågor om tjänsten, kontakta programansvarig Gabriella Kern på gabriella@thegoodtalents.com eller på telefon 076-022 33 16. 

Om The Good Talents

The Good Talents är en organisation som arbetar med att identifiera och synliggöra unga talanger som annars tenderar att bli förbisedda. Vårt mål är att alla unga ska ha samma möjligheter att lyckas, oberoende av var de är uppvuxna eller har sitt ursprung.

Vi driver program i ledarskap och socialt entreprenörskap, där unga stärker sin självkänsla och sitt självförtroende, får möjlighet att utforska sin fulla potential och får tillgång till att bredda sina yrkesnätverk. I programmen skapar deltagarna egna projekt- och affärsidéer som löser lokala utmaningar, och får utforska sitt ledarskap genom övning.

Utöver dessa program har vi även ett talangnätverk för de unga som deltagit i något av våra program sedan starten, där de får möjlighet att vidareutbildas inom våra metoder, fortsätta sin personlig utveckling och delta på nätverksträffar.

15 April, 2021

The Good Talents söker en workshopledare med teamansvar

The Good Talents är en organisation som identifierar, stärker och lyfter unga talanger vars kapacitet och […]